1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 1,29 Faizli Konut Kampanyasıyla Ev Sahibi Olma Fırsatı!

1,29 Faizli Konut Kampanyasıyla Ev Sahibi Olma Fırsatı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için beklenen 1,29 faizli konut kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz olarak ev sahibi olma fırsatı sunulacak. Toplamda 16 proje için 4 farklı ödeme seçeneği sunacaklar.

Emlak Konut kampanyası, birçok vatandaşın hayalini süsleyen ev sahibi olma arzusunu gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. Kampanya şartları hakkında bilgi veren Erdem, peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağladıklarını belirtti. Ayrıca yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış seçeneği ile 6, 12 ve 24. aylarda ara ödemeler yapma imkanı sunacaklar. Üçüncü seçenekte ise yarısı peşin, kalan yarısı ise 1.29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme yapma fırsatı verilecek. Son seçenek ise yüzde 25 peşinat, 1.29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçeneği olacak.

Kampanyanın geçerli olacağı projeler İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Antalya’da yer alacak. Erdem, banka ve kefile ihtiyaç duyulmadan ev sahibi olunabileceğini vurgulayarak, 16 değerli projeyi kapsayan kampanyadan bahsetti. Bahsi geçen projeler arasında İstanbul’daki Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir’deki Allsancak ve Evora İzmir, Denizli’deki Evora Denizli, Balıkesir’deki Balıkesir Emlak Konutları ile Antalya’daki Park Yaşam Antalya projeleri bulunmaktadır.

Bu kampanya ile ev sahibi olmayı düşünen vatandaşlar, uygun ödeme koşullarıyla hayallerindeki eve kavuşabilecekler. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem’in açıklamalarına göre, kampanya başvuru şartlarını sağlayan herkes bu fırsattan yararlanabilecek. Konut sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir fırsat olan bu kampanya sayesinde, daha fazla insan ev sahibi olma fırsatına kavuşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1,29 Faizli Konut Kampanyasıyla Ev Sahibi Olma Fırsatı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin