1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mısırlı Kadın Doktorun Vahşi Cinayeti Aydınlatıldı

Mısırlı Kadın Doktorun Vahşi Cinayeti Aydınlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayrampaşa Kocatepe Metro İstasyonu yakınlarında bulunan çıplak kadın cesedinin, Mısırlı bir doktora ait olduğu tespit edildi. 64 yaşındaki kadın doktor, İskenderiye şehrinde yaşayan ve Türkiye’ye turist olarak gelmişti. 17 Mayıs Cuma günü ceset bulundu ve yapılan DNA testi sonucunda kayıp kadının oğlu ile eşleştiği belirlendi. Otopsi işlemlerinin ardından cenaze, oğluna teslim edildi ve Kilyos Mezarlığı’nda defnedildi.

Mısırlı ailenin Türkiye’deki yakını, kadının Türkiye’ye gelişinden 3 hafta sonra irtibatlarının kesildiğini ve olayın aydınlatılmasını istediklerini belirtti. Kadının cesedinin tanınmaz halde bulunduğu ve DNA testinin neticesinde kimliğinin teşhis edildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, kadının yalnız seyahat ettiği ve bir süre sonra döneceği bilgisi de verildi.

Ceset bulunduğu yerin yakınında bir yeşillik alanda bulunduğu ve cinayetin aydınlatılması için oğlunun talepte bulunduğu belirtildi. Ailenin beklemede olduğu ve olayın çözülmesi için adli sürecin devam ettiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mısırlı Kadın Doktorun Vahşi Cinayeti Aydınlatıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin