1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Çamlıca Mahallesi’ndeki Bağlar Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın bodrum katında yaşayan ve evlerde boyacılık yapan bir adam, kızlarını bıçaklayarak, oğlunu boğarak öldürdü. Eşi G.K.’nın bir yıl önce psikolojik sorunları olduğu belirtilen adam, ailesini terk edip 3 çocuğuyla birlikte Erzurum’a gitti.

Murat isimli adamın polise verdiği ifadesinde, “Eşim beni terk ettikten sonra bir süre yalnız yaşadım. Bir ay önce Erzurum’a gidip çocuklarımı alarak Bursa’ya döndüm. Bazı günler çocuklarımı anneme teslim ediyordum. Salı günü çocuklarımı yine anneme bıraktım. Çarşamba günü aldım. Evde kahvaltı yaparken bıçağı görünce içimden bir şeyler oldu. Sonra kızlarımı bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Sonra polise giderek teslim olmaya karar verdim” dediği öğrenildi.

Cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve otopsi yapıldı. Kız kardeşlerin vücudunda birçok bıçak darbesi tespit edildi. Üç kardeşin pencereye astıkları kıyafetler geride kaldı.

Murat’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü ve şüphelinin gözaltında olduğu belirtildi. Soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuna duyurulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin