1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Vali Kemal Kızılkaya’nın Korumaları Silahlı Kavgaya Müdahale Etti! Yaralılar Hastanede!

Vali Kemal Kızılkaya’nın Korumaları Silahlı Kavgaya Müdahale Etti! Yaralılar Hastanede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Hacı Fethi Serin Camii yakınında akşam saatlerinde Vali Kemal Kızılkaya namaz kıldığı sırada, cami yakınında iki grup arasında silahlı kavga çıktı. O sırada Vali Kemal Kızılkaya’yı dışarıda bekleyen korumaları, kavgaya müdahale etti. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgada yaralanan C.T. ve B.G. isimli şahıslar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olaya karışan bazı şüpheliler ise gözaltına alındı ve yaralıların hastanedeki tedavisi ise devam etmektedir.

Olay sırasında camide bulunan bir kişi, cep telefonu ile silah seslerinin geldiği yönü çekti ve makam aracını gören birisine “Valiyi mi vurdular?” şeklinde panikle sordu. Diğer bir kişi ise durumu sakinleştirerek “Yok, yok, bir şey yok, sakin olun. Vali bey burada. Sayın valimizi içeri alın. Sayın valim, içeri girin” dedi.

Dünür iki aile arasındaki çıkan silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; kavganın başlamasının ardından çevredekilerin kaçıştığı, bir kişinin yanındaki çocuğu alarak hızla uzaklaştığı ve ateş eden tarafların düştüğü anlar yer aldı. Vali Kemal Kızılkaya’nın korumalarının olaya müdahale ettiği anlar da kameraya yansıdı.

Vali Kemal Kızılkaya olayla ilgili yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda dünür iki aile arasında husumet nedeniyle silahlı kavga yaşandığını belirtti. 2 vatandaşın yaralandığını ancak hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Olaya karışan 5 kişinin gözaltına alındığını ve detaylı adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini ifade etti. Ayrıca kamuoyuna doyurularak, detaylı soruşturmanın sonucunun paylaşılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vali Kemal Kızılkaya’nın Korumaları Silahlı Kavgaya Müdahale Etti! Yaralılar Hastanede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin