1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel: 21. Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli’nde Konuştu ve İddialı Açıklamalarda Bulundu

Özgür Özel: 21. Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli’nde Konuştu ve İddialı Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazete Duvar tarafından yayımlanan haberde belirtilene göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21’inci Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli’nde konuşma yaptı. Özel, 5 kasım tarihinde gerçekleşen CHP kurultayını hatırlatarak, sokaktaki duygunun üyelere ve partiye yansıdığını belirtti. Mayıs 2023 Genel Seçimleri’ne ilişkin tartışmalara da değinen Özel, 2023’te kolektif bir başarısızlık yaşandığını ve umudun kaybedildiğini ifade etti.

CHP’nin yerel yönetim politikalarına da değinen Özel, siyasette başarıya ulaşmanın gençler, kadınlar ve bilimsel yöntemlerle mümkün olduğunu vurguladı. Türkiye genelinde gençler ve kadınlarla birlikte belediyelerde görev alan CHP’nin, siyasette başarı için yapılan çalışmalara dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmişte katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar da gündemde yer aldı. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde kendisine destek verenlerin daha sonra tutumlarını değiştirdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı adayı olma konusunda zorlama olmadığını ve kendisinin de böyle bir düşüncenin olmadığını ifade etti. Parti içinde yapılan toplantılarda aday olması gerektiği yönünde baskılar olduğunu ancak hiçbir zaman dayatma kültürüne karşı oluşunu dile getirdi.

Özgür Özel’in ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalar, siyasi gündemde geniş yankı uyandırdı. CHP Genel Başkanı Özel’in belediyecilik politikaları üzerine değerlendirmeleri ve Kılıçdaroğlu’nun adaylık sürecine ilişkin açıklamaları, partinin iç dinamikleri ve seçim stratejileri hakkında önemli ipuçları verdi. İlerleyen süreçte, siyasetteki bu ve benzeri gelişmelerin nasıl bir etki yaratacağı ve hangi sonuçları doğuracağı merak konusu olarak takip edilmeye devam edilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: 21. Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli’nde Konuştu ve İddialı Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin