1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İNTİHAR VE CİNAYET ŞOKU!

İNTİHAR VE CİNAYET ŞOKU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Beyoğlu Hasköy’de saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, 31 yaşındaki bir adam, sabah saatlerinde eski sevgilisi olan bir kadına sokak ortasında tek el ateş ederek öldürdü. Adam, daha sonra kendine de başından ateş ederek ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayın detayları gün yüzüne çıktı.

Akdemir ve Tekin’in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları ve 10 yıl boyunca birlikte oldukları öğrenildi. Ancak, Tekin’in uyuşturucu madde kullanması nedeniyle ayrıldıkları ortaya çıktı. Akdemir, ayrılıktan 5 yıl sonra hala Tekin’i takıntı haline getirmişti. Tekin’in nişanlandığını duyan Akdemir, akşam Erzincan’dan otobüse binerek sabah saatlerinde İstanbul’a gelmişti.

Akdemir, Tekin’in yaşadığı yere giderek onu silahla tehdit etti ve sokak ortasında Başak’ı vurdu. Ardından kendi başına da ateş ederek ağır şekilde yaralandı. Akdemir’in uyuşturucu suçundan 10 adet kaydının olduğu belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akdemir, hayatını kaybetti.

Olay öncesinde, Akdemir’in Tekin’i işe giderken takip ettiği güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Akdemir’in genç kadını izlediği ve ardından konuşmaya çalıştığı görülüyor. Ayrıca, polis olay yerinde el yazısıyla yazılmış bir not buldu. Notun içeriği, Tekin’e hitaben yazılmış bir özür mesajı olduğunu ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İNTİHAR VE CİNAYET ŞOKU!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin