1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’ın CHP ziyareti planlanıyor

Erdoğan’ın CHP ziyareti planlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’dan Mehtap Gökdemir’in haberine göre, planlanan miting 30 Haziran’da “Geçinemiyoruz” sloganıyla gerçekleşecek. Kurban Bayramı öncesinde yapılması beklenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP ziyareti de konuşulacak. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın bu hafta ziyaret detaylarını açıklayacağı, Erdoğan’ın yurt dışı programına bağlı olarak planlama yapılacağı belirtiliyor.

Ayrıca, Anayasa Mahkemesi Başkanı’nı ziyaret edecek olan Özel’in ilerleyen günlerde Yargıtay Başkanı ve Danıştay Başkanı’nı da ziyaret etmesi bekleniyor. Özel aynı zamanda Belediyeler Birliği delegeleriyle Çarşamba günü sabah saat 11.00’de bir araya gelecek. İYİ Parti’den istifa eden Antalya Milletvekili’nin de bugün CHP’ye katılması bekleniyor.

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamında ağırlayacak. Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne yapacağı ziyaret takvimi netleşti ve Kurban Bayramı’ndan önce gerçekleşecek. Özel, Cumhurbaşkanı’nı Parti Genel Merkezi’ndeki makamında karşılayacak. Görüşmede süreç değerlendirmesi yapılacak ve ekonomi konuları üzerinde durulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın CHP ziyareti planlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin