1. Haberler
  2. Spor
  3. Bruno Fernandes’in Harika Golü Sosyal Medyayı Salladı!

Bruno Fernandes’in Harika Golü Sosyal Medyayı Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım EURO 2024’te Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası’na hazırlanırken, son hazırlık maçında Portekiz ile Finlandiya karşılaştı. Portekiz’in başında Roberto Martinez, Finlandiya’nın ise Markku Kanerva olduğu karşılaşmada maçın yıldızı Bruno Fernandes oldu. Estadio Jose Alvalade’de oynanan maçın ikinci yarısında 55. dakikada Bruno Fernandes’in şık golü, Portekiz’in öne geçmesini sağladı. Fernandes’in golü futbolseverler tarafından da büyük beğeni topladı.

Portekiz-Markku Kanerva ile Finlandiya karşı karşıya
Portekiz, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Finlandiya ile karşılaştı. Maçın ikinci yarısında Bruno Fernandes’in harika golüyle öne geçen Portekiz, rakibine üstünlük sağladı. Fernandes’in golü, kaleci Lukas Hradecky’i çaresiz bırakırken, Portekiz’in hücumunda önemli bir pozisyonun sonucunu belirledi.

Fernandes’in golü sosyal medyada olay oldu
Bruno Fernandes’in golü, Portekiz-Finlandiya maçının en çok konuşulan ve beğenilen anı oldu. Sağ kanattan geliştirilen atakta Fernando Conceiçao’nun asistiyle golü atan Fernandes, topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu. Zarif vuruşu ve kaleciyi geçişiyle adını duyuran Fernandes, maçın önemli isimlerinden biri oldu.

Portekiz ve Türkiye aynı grupta
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemelerinde Portekiz ile aynı grupta yer alıyor. Cristiano Ronaldo’nun kaptanlığını yaptığı Portekiz, Türkiye’nin rakibi olacak. İki ülke, 22 Haziran Cumartesi akşamı F Grubu’nun ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Maç, 19.00’da başlayacak ve S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sonuç olarak, Portekiz-Finlandiya hazırlık maçı, EURO 2024 öncesi iki takımın performansını değerlendirmek adına önemli bir karşılaşma oldu. Bruno Fernandes’in harika golüyle Portekiz’in galibiyet kazanmasının yanı sıra, maçın Türkiye’nin önümüzdeki maçlarına etkisi de büyük olacak. EURO 2024 heyecanı ise her iki takımın da hedefi olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bruno Fernandes’in Harika Golü Sosyal Medyayı Salladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin