1. Haberler
  2. Spor
  3. Romanya Süper Lig Takımı Petrolul Ploieşti, Teknik Direktör Mehmet Topal ile Anlaştı!

Romanya Süper Lig Takımı Petrolul Ploieşti, Teknik Direktör Mehmet Topal ile Anlaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Romanya Süper Ligi takımlarından Petrolul Ploieşti, 1924 yılında kurulmuş ve bu yıl 100. kuruluş yıl dönümünü kutlayan bir kulüptür. Bu sezon teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Mehmet Topal’ı getirmeye karar verdiler. Kulüp yöneticisi Cristian Fogarassy, İstanbul’da 2 günlük görüşmelerin ardından genç teknik direktörle anlaşmaya vardı. Mehmet Topal ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak ve anlaşma resmi olarak 5 Haziran günü duyurulacak. Mehmet Topal ve ekibi, Romanya’ya cuma günü gidecek ve pazar günü düzenlenecek imza töreninde resmi imzaları atacaklar.

Mehmet Topal, Petrolul Ploieşti için hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Kendisini tercih eden Romanya ekibinin bu kararından gurur duyduğunu ifade eden Topal, ekibiyle birlikte Ploieşti’de başarılı olmayı amaçladıklarını söyledi. Ayrıca yardımcı antrenörlerini seçerek ekibini oluşturan Topal, 4 Türk ve 2 Romen antrenörden oluşan bir ekip kurdu. Ekip, cuma günü Romanya’ya gidecek ve sezona iddialı bir başlangıç yapmak için Türkiye’de 2 sezon öncesi kamp programı planlıyor.

Petrolul Ploieşti’nin transfer listesinde Türkiye liglerinde forma giyen oyuncular da bulunuyor. Romanya ekibi, Mehmet Topal önderliğinde yeni sezon öncesi hazırlıklarını Türkiye’de sürdürecek ve hedeflerini gerçekleştirmek için kapsamlı bir plan çizdi. Topal’ın ekibi, alanında deneyimli ve başarılı antrenörlerden oluşurken, kulüp yönetimi de yeni sezonda büyük başarılar elde etmeyi amaçlıyor. Romanya Süper Ligi’nde mücadele eden Petrolul Ploieşti, Mehmet Topal’ın liderliğinde yeni bir döneme adım atmayı hedefliyor ve bu hedef doğrultusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Romanya Süper Lig Takımı Petrolul Ploieşti, Teknik Direktör Mehmet Topal ile Anlaştı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin