1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Okul Müdürü ve Görevliye Zincirli Saldırı!

Okul Müdürü ve Görevliye Zincirli Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Gülabibey Mahallesi’nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşandı. İddiaya göre, okul müdürü ve okul görevlisi, fenalaşan bir öğrenciyi ambulans çağırarak hastaneye gönderdi. Öğrencinin yakınları da haber alır almaz hastaneye ve ardından okula geldi. Bu kişiler, okul müdürü ve görevliye neden haber verilmediğini sordu ve ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Diğer öğretmenlerin olaya müdahale etmesiyle saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan okul müdürü ve görevli, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçan saldırganların yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay, okulun güvenlik kameralarına da yansıdı.

Çorum Valiliği, yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bugün saat 15.00 sularında ilimiz merkezinde bulunan Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencinin bayılması üzerine okul müdürü 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak öğrencinin tedavisi için ambulans çağırmış, aynı zamanda öğrenci velisini bilgilendirmiştir. Velinin tepki göstermesi sonucu okul müdürü ve görevli darp edilmiştir. İkisinin sağlık durumu iyi olup hastanede tedavileri devam etmektedir. Konu Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Okul Müdürü ve Görevliye Zincirli Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin