1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Kartal’da Bir Binanın 3. Katında Balkon Çöktü!

İstanbul Kartal’da Bir Binanın 3. Katında Balkon Çöktü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı bina Kartal ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi’nde Hacılar Caddesi üzerinde bulunan beş katlı bir binada meydana geldi. Binanın 30 yıllık tarihine sahip olan 3. katındaki balkonun bilinmeyen bir sebeple çökmesi sonucu olay meydana geldi. Çöken balkonun moloz parçaları, alt kattaki ikinci katın balkonuna ve sokağa saçıldı. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, bina ciddi hasar gördü.

Olay haberinin alınmasının ardından, polis, zabıta ve arama kurtarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi almak amacıyla sokakta şerit çekerek çevreyi güven altına aldılar. Çöken balkondan saçılan molozlar, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Aynı zamanda polis ekipleri de olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattılar.

Sonuç olarak, Kartal ilçesinde meydana gelen ve şans eseri can kaybı olmayan balkon çökme olayı, bölgede küçük çaplı bir panik yarattı. 30 yıllık bir binanın 3. katındaki balkonun neden çöktüğü henüz netlik kazanmamış olsa da, olayın olumsuz sonuçlar doğurmadan atlatılması şans olarak nitelendirilebilir. Polis ve belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, molozlar temizlenerek daha fazla bir zarar önlendi. Gelecekte benzer olayların yaşanmaması adına binaların periyodik olarak kontrol edilmesi ve gerekli bakımların yapılması büyük bir önem arz etmektedir. Bu tür olayların tekrarlanmaması adına alınacak önlemlerin büyük bir titizlikle planlanması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Kartal’da Bir Binanın 3. Katında Balkon Çöktü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin