1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İçin Görkemli İmza Töreni!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İçin Görkemli İmza Töreni!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, teknik direktörü Okan Buruk için cuma günü imza töreni düzenleyeceğini duyurdu. Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe’nin Mourinho transferi sonrasında psikolojik üstünlüğü kaybetmişti. Bu durum üzerine Erden Timur’un istifasıyla moraller bozulmuştu ve yönetim yeni bir karar almıştı. Okan Buruk için düzenlenecek imza töreni, cuma günü başkan Dursun Özbek’in katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Okan Buruk, Galatasaray’ı 2 şampiyonlukla taçlandıran teknik direktördü. Yönetim, başarılı çalıştırıcıya yeni bir sözleşme önerirken maaşında da ciddi bir artış yapacak. Galatasaray, Okan Buruk’un yönetiminde oynadığı 2 sezonda da şampiyonluk yaşamıştı. 50 yaşındaki teknik adam, 74 maçta 61 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti.

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye transfer olmasıyla Galatasaray, psikolojik üstünlüğünü kaybetmiş ve yönetimde bazı sıkıntılar yaşanmıştı. Erden Timur’un ayrılmasının ardından moraller bozulmuş, ancak Dursun Özbek ve ekibi bu duruma çare bulmak için harekete geçmişti. Bu kapsamda Okan Buruk’a yeni bir sözleşme teklif edilmiş ve imza töreni için tarih belirlenmişti.

Galatasaray’ın iki şampiyonluğunda da başarılı bir performans sergileyen Okan Buruk, camiada sevilen bir isim haline gelmişti. Yönetim, 2 yıl daha Buruk’la devam etme kararı alırken, maaşında da ciddi artışlar yapılacağı belirtilmişti. 7 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek imza töreni, teknik direktörün geleceği ve Galatasaray’ın hedefleri açısından büyük önem taşıyordu.

Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, 2 sezonda 190 puan toplamış ve takımını zirveye taşımıştı. Sarı-kırmızılılar, Buruk yönetiminde oynadıkları 74 maçın 61’ini kazanmış ve sadece 6 mağlubiyet almışlardı. Bu istikrarlı performans, Galatasaray camiasını heyecanlandırmış ve Okan Buruk’un takımda kalması için karar alınmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İçin Görkemli İmza Töreni!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin