1. Haberler
  2. Spor
  3. Transfer Yasağı Bulunan Samsunspor’da 5. Ayrılık: Muhammed Gümüşkaya Yola Devam Ediyor!

Transfer Yasağı Bulunan Samsunspor’da 5. Ayrılık: Muhammed Gümüşkaya Yola Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor’da transfer yasağı bulunmasına rağmen, orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya kulüpten ayrıldı. FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağı cezasını ertelemeyi başaran Samsunspor, geçen sene devre arasında transfer yapma imkanı bulmuştu. Ancak cezanın bir dönemi daha ertelenmezse kulüp yeni futbolcular transfer edemeyecek. Bu durumda takımdan ayrılan isimler arasında takım kaptanları Osman Çelik ve Moryke Fofana’nın yanı sıra Alim Öztürk ve Jakup Szumski yer alıyor.

Son olarak, kulüpte forma giyen Muhammed Gümüşkaya ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Belçika ekibi KVC Westerlo’dan kiralanan Gümüşkaya’nın ayrılışının ardından kulüpten konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Gümüşkaya’ya katkılarından dolayı teşekkür edilirken, yeni kariyerinde başarılar dileyerek ayrılık dilekleri iletildi. Gümüşkaya, Samsunspor forması altında 14 maça çıkmış, 1 gol ve 2 asist yapmıştı.

Şu an transfer yapamayan Samsunspor’da, sözleşmeleri sona eren ve takımdan ayrılan futbolcuların yanı sıra yeni sözleşme görüşmeleri devam eden isimler de bulunuyor. Geçen sezon kadroda yer alan Muhammet Ali Özbaskıcı ve Zeki Yavru ile yeni sözleşme pazarlıkları devam ederken, Galatasaray’dan kiralanan Taylan Antalyalı’nın da kulüple görüşmelerinin sürdüğü belirtiliyor. Samsunspor, transfer yasağı nedeniyle önümüzdeki dönemde kadrosunda değişiklik yapmakta sınırlı kalacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Transfer Yasağı Bulunan Samsunspor’da 5. Ayrılık: Muhammed Gümüşkaya Yola Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin