1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Polonya’yı 5-1 Mağlup Ederek Finale Yükseldi!

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Polonya’yı 5-1 Mağlup Ederek Finale Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa’nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Polonya’yı 5-1 mağlup ederek finale yükseldi. Mücadele, Camille Fournier Stadyumu’nda gerçekleşti ve milliler, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Muhammet Yeğen’in golü ile 1-0 öne geçerken, Rahmi Özcan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardılar.

İkinci yarıya hızlı başlayan milliler, Şeyhmus Erdinç ve Serkan Dereli’nin golleriyle skoru 4-0’a getirdi. Polonya ise 47. dakikada skoru 4-1’e getirse de, son dakikalarda Şeyhmus Erdinç’in golüyle mücadele 5-1 sona erdi. Bu sonuçla Ampute Futbol Milli Takımı finale çıktı ve yarın İspanya ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler.

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, son 2 Avrupa Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlarken, 2022 yılında dünya şampiyonu olmuştu. Takım, Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı performansla bir kez daha finale yükseldi. Yarın TSİ 17.00’de İspanya ile oynayacakları final maçı, şampiyonluk için kritik bir öneme sahip olacak. Ampute Milli Futbol Takımı, son dönemde elde ettiği başarılarla Türk sporunu gururlandırmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Polonya’yı 5-1 Mağlup Ederek Finale Yükseldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin