1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan: “Rakiplerimiz Desteklenirken Biz Aşağı Çekildik”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan: “Rakiplerimiz Desteklenirken Biz Aşağı Çekildik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe’de faaliyet gösterilen branşlar hakkında bilgiler verdi. Kızılhan ayrıca Galatasaray’a göndermede bulunarak, rakiplerin desteklenirken Fenerbahçe’nin her zaman aşağı çekildiğini belirtti. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 2022 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Burak Çağlan Kızılhan, tüm spor branşlarında elde edilen başarıları ve mücadelenin önemini vurguladı.

Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda takım sporlarında 26 kupa kazanarak Türk sporuna büyük gurur yaşattı. Kızılhan, Fenerbahçe’nin elde ettiği başarıların kulübün azmi, kararlılığı ve sporcuların özverisi sayesinde geldiğini belirtti. Ayrıca, 2024 Paris Olimpiyatları’na 18 sporcuyla katılmayı hak ettiklerini söyledi. Kızılhan, sporcuların başarılarına destek olmaya devam edeceklerini ve bayrağımızı en yükseklere çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

Kızılhan, Fenerbahçe’nin futbol takımının 99 gol ve 99 puanla ligi tamamladığını belirtti. Rakiplerin desteklenirken Fenerbahçe’nin aşağı çekildiğine dikkat çekerek bu duruma rağmen oyuncuların sonuna kadar mücadele ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Fenerbahçe’nin futbol takımının sahasında yapılan karşılaşmayı kazanarak tüm spor kamuoyuna gösterdiği karakteri övdü.

Fenerbahçe’nin diğer branşlardaki başarıları da konuşulanlar arasında yer aldı. Erkek Basketbol Takımı Türkiye Kupası’nı kazanırken, Kadın Basketbol Takımı 4 kupa birden kazandı. Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi ve Kupa Volley’de şampiyon olurken, Erkek Voleybol Takımı lig ve kupada final oynadı. Kızılhan, diğer branşlarla nispeten daha az bütçeyle mücadele eden takımların başarılarından da gurur duyduklarını belirtti.

Son olarak, Fenerbahçe’nin boks, yüzme, atletizm, masa tenisi, tekerlekli sandalye basketbol, ve e-spor branşlarındaki başarılarını da övdü. Sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını ve daha nice şampiyonlukları elde edeceklerine inandıklarını söyledi. Fenerbahçe’nin tüm branşlardaki başarılarıyla Türk sporuna katkı sağladığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan: “Rakiplerimiz Desteklenirken Biz Aşağı Çekildik”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin