1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Gazze’nin Merkezinde Kurtarılan 4 Rehine İsimleriyle Açıklandı!

Gazze’nin Merkezinde Kurtarılan 4 Rehine İsimleriyle Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Gazze’nin Nuseyrat kampında 4 rehineyi sağ kurtardı. Kurtarılan rehinelerin isimleri Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) ve Shlomi Ziv (40) olarak açıklandı. Rehinelerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken daha fazla inceleme için hastaneye kaldırıldılar. IDF, rehineleri evlerine getirmek için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin merkezindeki çeşitli bölgelere saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Bu saldırılar sonucunda onlarca Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tel Aviv, BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes çağrısına rağmen Hamas’ın geçen 7 Ekim’deki saldırısından bu yana Gazze’ye yönelik bombardımanlarına devam ediyor.

Kurtarılan rehinelerin yaşlarına ve isimlerine ilişkin detaylar paylaşıldı. Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) ve Shlomi Ziv (40) isimli rehinelerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Rehinelerin daha detaylı bir inceleme için hastaneye kaldırıldığı açıklandı. IDF, rehineleri güvenli bir şekilde evlerine dönmeleri için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

Gazze’deki Nuseyrat kampında kurtarılan 4 rehinenin isimleri ve yaşları açıklandı. Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) ve Shlomi Ziv (40) isimli rehinelerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Rehinelerin daha fazla inceleme için hastaneye kaldırıldığı belirtildi. IDF, rehinelerin evlerine dönmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıkladı.

İsrail ordusu, Gazze’nin merkezindeki Nuseyrat kampında 4 rehineyi kurtardı. Rehinelerin isimleri Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) ve Shlomi Ziv (40) olarak açıklandı. IDF, rehinelerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtirken, daha detaylı bir inceleme için hastaneye kaldırıldıklarını duyurdu. Gaza’nın merkezindeki saldırılar devam ederken, Tel Aviv’in bombardımanları sürmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gazze’nin Merkezinde Kurtarılan 4 Rehine İsimleriyle Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin