1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çorum’da Okul Müdürüne Zincirle Saldıran Baba-Oğul

Çorum’da Okul Müdürüne Zincirle Saldıran Baba-Oğul

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’da, okul müdürü A.B.’ya saldıranlar baba ve oğlu çıktı. Saldırganlardan oğul X.Y. (20), polisin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı, babası Z.W.’nin (54) ise yakalanması için çalışma sürüyor.

Olay, 5 Temmuz’da Şehit Mehmet Yılmaz İlkokulu’nda meydana geldi. Okul müdürü A.B. ve hizmetli C.D., yabancı uyruklu bir öğrencinin fenalaşması üzerine ambulans çağırdı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocuğunun rahatsızlandığını öğrenen veli okula gelerek, müdüre elindeki silahla saldırdı.

‘Bize niye haber vermediniz?’ diyerek okul müdürü A.B. ve hizmetli C.D.’ye silahla defalarca vuran veli ve yanında bulunan kişi, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Polisin öğrenci velisi ve yanındaki kişinin yakalanması için başlattığı çalışmada, saldırganların baba ve oğlu olduğu tespit edildi.

İki saldırgandan biri olan oğul X.Y. saklandığı evde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edilirken, babası Z.W.’yi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çorum’da Okul Müdürüne Zincirle Saldıran Baba-Oğul
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin