1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Milletvekilinin Annesi ve Kayserispor Başkanının Akrabası Aynı Günde Hayatını Kaybetti!

AK Partili Milletvekilinin Annesi ve Kayserispor Başkanının Akrabası Aynı Günde Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy’un annesi Hayriye Özsoy, Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Aynı gün Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın Almanya’nın Hannover kentinde imam olarak görev yapan amcasının oğlu Münir Çamlı da bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Cenazeler, Yahyalı ilçesinde bulunan Cami-i Kebir Camii’ne getirildi ve burada defnedildi.

Cenaze törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, diğer il temsilcileri, aileler ve yakınların yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. İki cenazenin defin işlemleri tamamlandıktan sonra Yahyalı Ahçılı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu acı olay, Kayseri’de büyük bir üzüntü yarattı. Her iki kişi de toplumda sevilen ve sayılan isimlerdi ve ölümleri, Kayseri halkını derinden sarsdı. Hayriye Özsoy ve Münir Çamlı’nın ani ve beklenmedik ölümleri, sevenlerini ve yakın çevrelerini derin bir hüzne boğdu. Her iki cenaze töreni de büyük bir katılımla gerçekleşti ve dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandılar.

AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilerin temsilcileri, spor camiasından isimler, yerel yöneticiler ve sıradan vatandaşlar, bu zor zamanlarında Hayriye Özsoy ve Münir Çamlı’nın ailesine ve yakınlarına destek olmak için yanlarında yer aldılar. Olayın vuku bulduğu yer olan Yahyalı, bu acı olay sonrasında birlik ve dayanışma içinde bir araya geldi ve tüm halk birlikte acılarını paylaştı.

Cenazelerin ardından ise Yahyalı Ahçılı Mezarlığı sessizliğe büründü. Dualar eşliğinde toprağa verilen Hayriye Özsoy ve Münir Çamlı’nın mezarları, sevenleri tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Bu acı olayın ardından Kayseri halkı, birlik içinde hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken, hayatların yitirilen güzel anılarını ve anılarını hatırlayarak, sevdiklerini sonsuza kadar kalplerinde yaşatacaklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Milletvekilinin Annesi ve Kayserispor Başkanının Akrabası Aynı Günde Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin