1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresinde Skandal! Kavga Çıktı ve Kongre İptal Edildi

CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresinde Skandal! Kavga Çıktı ve Kongre İptal Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresi’nde yaşanan kavga sonucunda, Eylem Uzuner ile Esengül Ekmekçi arasında gerçekleşen yarışın ardından kongre iptal edildi. Kongrede yaşananlar hakkında bilgi veren mevcut başkan Eylem Uzuner, yaşadığı olayları aktardı. Kolundaki çizikleri göstererek konuşan Uzuner, divan başkanının kendisini konuşturmamak için kollarını yırttığını iddia etti. Mikrofonunu alınarak konuşmasının engellendiğini belirten Uzuner, haksızlık ve hukuksuzluk yaşandığını savundu. İptal dilekçesinde isminin bulunmadığını dile getiren Uzuner, CHP Beykoz’a taraflı bir başkanın geldiğini öne sürdü.

Eylem Uzuner, videoda CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, İl Başkanı Özgür Çelik ve Genel Başkan Özgür Özel’e seslenerek, Mahir Taştan’ın tarafını tutarak seçimi iptal ettiklerini iddia etti. Ayrıca, Özgür Başkanın akrabalık ilişkilerine izin verilmeyeceğini belirtmesine rağmen, kendi yeğenini getirmek için kendisini yıkmaya çalıştıklarını iddia etti. 20 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve ölümden döndüğünü belirten Uzuner, yaşanan olayları kınadı.

Kongre sürecinde yaşanan bu tür olayların parti içi demokrasiye zarar verdiğini belirten Eylem Uzuner, adil bir seçim ve hukuka uygun bir sürecin sağlanmasını talep etti. Tüm bu gelişmelerin ardından Kongre’nin iptal edilmesi ve yaşanan karmaşık durumla ilgili CHP Beykoz Kadın Kolları yöneticileriyle görüşerek çözüm arayışına gideceklerini ifade etti.

Beykoz Kadın Kolları Kongresi’ndeki kavga ve iptal kararı, CHP içindeki yapısal sorunların bir yansıması olarak değerlendirilirken, olayın parti içindeki rekabetin ve çekişmelerin bir sonucu olduğu belirtiliyor. Eylem Uzuner’in yaşadığı haksızlıkları ve kongre sürecinde yaşanan olumsuzlukları gidermek adına parti içinde düzenli bir çalışma yapılması gerektiği vurgulanıyor. Sonuç olarak, CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresi’nde yaşanan olaylar, parti içi demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkesi açısından önemli bir ibret vesikası olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresinde Skandal! Kavga Çıktı ve Kongre İptal Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin