1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. ”Güzelyurt Mahallesinde Kavga! Otomobil ve Taksi Sürücüleri Arasında Gerilen İlişkiler!”

”Güzelyurt Mahallesinde Kavga! Otomobil ve Taksi Sürücüleri Arasında Gerilen İlişkiler!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan Güzelyurt Mahallesi’nde, 1965 Sokak’ta gerçekleşti. Bir otomobil ile bir taksi, sokak içerisinde maddi hasarlı bir trafik kazasına karıştı. Kazanın ardından taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Otomobil sürücüsü, aynı sokakta oturan yakınlarını olay yerine çağırdı. Bu durumla birlikte ortalık tam anlamıyla savaş alanına döndü. Taksi sürücüsü, diğer sürücü ve yakınları tarafından darp edildi. Bu şiddetli olaylar anbean bir kamera tarafından kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kızgın kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Polisler, tarafları sakinleştirmek ve olayın büyümesini engellemek için yoğun çaba harcadılar. Kavgaya karışan kişilere polis ekipleri tarafından müdahale edildi ve gerekli işlemler başlatıldı.

Kavga ve şiddet içeren olaylar, mahalle sakinleri arasında endişe ve korkuya neden oldu. Çevrede bulunan diğer vatandaşlar da olaya karışan kişilere engel olmaya çalıştılar. Ancak olayın büyümesini ve kontrol altına alınamasını engelleyemediler.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla sokak yeniden trafiğe açıldı. Yaşanan bu olayın ardından Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde gergin bir atmosfer oluştu. Mahalle sakinleri ve görgü tanıkları, olayın nasıl başladığı ve neden taraflar arasında bu kadar büyüdüğü konusunda farklı görüşler ortaya attılar.

Olayın ardından polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi ve taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylarını aydınlatmaya çalıştılar. Kavga sırasında zarar gören araçlarla ilgili de gerekli incelemeler ve raporlar hazırlandı. Olaya karışan tarafların ifadeleri alındı ve soruşturma devam etmektedir. Mahalle sakinleri ise benzer olayların tekrarlanmaması ve mahalle huzurunun korunması için yetkililerden önlem alınmasını talep etmektedirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
”Güzelyurt Mahallesinde Kavga! Otomobil ve Taksi Sürücüleri Arasında Gerilen İlişkiler!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin