1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP’li Semih Yalçın’dan Sert Açıklama: “MHP’yi Hedef Alıyorlar”

MHP’li Semih Yalçın’dan Sert Açıklama: “MHP’yi Hedef Alıyorlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Semih Yalçın, Sinan Ateş cinayeti davası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi parti liderleri ile görüşmelerine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yalçın, bazı gazetecilerin MHP’yi kasıtlı olarak hedef aldığını belirterek, solcu gazetecilerin menfur bir cinayeti bahane ederek MHP’yi hedef aldığını söyledi. MHP ile ilgisi olmayan bir cinayet davasına sürekli TV ve gazete yorumlarında yer verildiğini belirterek, toplumsal vicdanın kanaması bahanesiyle MHP’yi hedef gösterildiğini ifade etti. Yalçın, cinayet davasının iddianamesinde MHP’lilerin isminin geçmesi nedeniyle partinin telaşa kapıldığının vehmedildiğini vurguladı. Ayrıca Cumhurbaşkanı’nın muhalefet partileri ile temas kurması durumunun Cumhur İttifakı’nın sona ereceği şeklinde yorumlandığını belirtti.

Yalçın, basın tarafından MHP’yi töhmet altında bırakmak amacıyla Sinan Ateş cinayeti davasının kullanıldığını dile getirdi. Cinayetin aydınlatılması için çaba gösterenlerin PKK’nın işlediği cinayetlere ses çıkarmadığını söyledi. Yalçın, iddianamede hiçbir MHP görevlisinin adının geçmediğine dikkat çekti. Bu durumun göz ardı edilerek MHP’ye zarar verme ve algı oluşturma amacı taşıdığını belirtti. Sinan Ateş cinayeti davasının MHP’nin adının karalanması için kullanıldığını öne sürdü.

Yalçın ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği siyasetçi veya kişiyle görüşebileceğini ve bu görüşmelerin farklı anlamlar çıkarmaya çalışmanın yanıltıcı olduğunu belirtti. Genel Başkanları Bahçeli ile yapılan görüşmelerin normal siyasi pratikler olduğunu ve parti içinde herhangi bir anlaşmazlık yaratmadığını vurguladı. Yalçın, MHP’nin siyaset sahnesinde yalnız kaldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Partinin Cumhur İttifakı içinde sağlam durduğunu ve liderleri ile istişarelerini sürdürdüğünü ifade etti.

Sonuç olarak, Semih yalçın Sinan Ateş cinayeti davasının MHP’yi hedef alarak partinin itibarını zedelemek amaçlı kullanıldığını belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi parti liderleriyle yaptığı görüşmelerin Cumhur İttifakı’nı zor durumda bıraktığı şeklindeki iddiaların temelsiz olduğunu dile getirdi. Yalçın, MHP’nin siyaset sahnesindeki yerini koruduğunu ve liderleri ile sürdürdüğü istişareler ile güçlü durmaya devam ettiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’li Semih Yalçın’dan Sert Açıklama: “MHP’yi Hedef Alıyorlar”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin