1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadıköy’de Olay Yaratan Trafik Kazası!

Kadıköy’de Olay Yaratan Trafik Kazası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’de bir otomobil, kaldırımdaki dubaları aşarak bir apartmanın doğal gaz kutusuna çarptı ve kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Apartman sakinleri, benzeri kazaların daha önce de yaşandığını belirterek önlem alınmasını talep ettiler.

Olay, Caddebostan Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 HYF 569 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kaldırımdaki dubaları kırarak bir apartmanın doğal gaz kutusuna çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Çarpmanın etkisiyle doğal gaz kutusunda hasar oluştuğu için İGDAŞ ekipleri olay yerine çağrıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, İGDAŞ ekipleri de gaz kaçağı ihtimaline karşı müdahalede bulundu. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü.

Apartmanın yöneticisi Halit Sertkaya, sürekli benzeri kazalarla karşılaştıklarını belirterek, önceki kazalara rağmen gerekli önlemlerin alınmadığını ve aynı sorunun devam ettiğini dile getirdi. Sertkaya, özellikle yol boyunca bariyerlerin olmadığını ve bu durumun kazalara zemin hazırladığını ifade etti.

Apartman sakini Hüseyin Kara, apartmanda çok sayıda çocuk olduğunu ve olası bir doğal gaz patlamasının felaketle sonuçlanabileceğini vurgulayarak, daha önce de benzeri kazaların yaşandığını ancak gerekli önlemlerin bir türlü alınmadığını söyledi. Kara, yetkililerin acilen bölgeye önlem almasını beklediklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Olay Yaratan Trafik Kazası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin