1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Banka Müdürü ve Futbolculara Dolandırıcılık İddiası

Banka Müdürü ve Futbolculara Dolandırıcılık İddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka şube müdürü olarak görev yapan ve iddiaya göre tanınmış futbolcuların da dahil olduğu yüksek karlı bir fona ilişkin dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklanan kişi Seçil Erzan, suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan ile birlikte tutuklu olarak yargılanmaya devam ediyor. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 29 kişinin yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırıldığı iddia ediliyor.

Nihal-Bahar Candan kardeşlerle birlikte ucuz otomobil vaadiyle dolandırıcılık yapmaktan tutuklanan Seçil Erzan, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde 9. Koğuş’ta kalmaktaydı. Ancak Nihal Candan’ın sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Bahar Candan’ın psikolojisi bozulmuş, iki kadın arasında anlaşmazlık başlamıştı.

Bahar Candan ile Seçil Erzan arasındaki gerilim iddiaya göre artmış, bahçıvan tutuklu Yusuf Fidan da bu duruma müdahale etmişti. Bahar Candan’ın, Erzan’a karşı ağır hakaretlerde bulunduğu ve dolandırıcılık suçlamalarıyla suçladığı belirtiliyor. Bu olayın ardından avukatlar koğuşların ayrılması için talepte bulunmuştu.

Seçil Erzan’ın koğuşunda televizyon ve buzdolabı istemediği, yalnızca kitap istediği bilgisi paylaşıldı. Annenin sağlık sorunları nedeniyle psikolojik sıkıntı yaşadığı gerekçesiyle ev hapsine çevrilme talebinde bulunuldu. Eğer mahkeme bu talebi kabul ederse, Erzan cezasını ev hapsinde çekecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banka Müdürü ve Futbolculara Dolandırıcılık İddiası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin