1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yenimahalle’de Tehlikeli Çökme Olayı! Çukur Yolu Kapatıyor

Yenimahalle’de Tehlikeli Çökme Olayı! Çukur Yolu Kapatıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melih Gökçek Bulvarı’nda meydana gelen olay saat 10.00 sularında gerçekleşti. Olayın iddiasına göre, yolun altında kanalizasyon sularının birikmesi sonucu dere yatağının üstünde çökme meydana geldi. Derinliği 10 metre olan ve çapı 5 metre olan çukur nedeniyle bulvar araç trafiğine kapatıldı ve çevrede güvenlik önlemleri alındı. Belediye ekipleri tarafından bulvarın onarım çalışmalarına başlandı.

Esnaf Murat Akçeşme, 2013 yılında benzer bir olayın yaşandığını hatırlatarak, o zaman bir vatandaşın hayatını kaybettiğine dikkat çekti. Akçeşme, bölgede bulunan dere yatağının varlığı nedeniyle zaman zaman çökmelerin meydana gelebileceğini belirtti ve bu tür durumlara karşı önlem alınması gerektiğini vurguladı. Kendilerini şanslı sayan Akçeşme, bu sefer herhangi bir kazanın yaşanmadığını ancak yolun çöktüğünü ve suyun yukarı doğru fışkırdığını söyledi. Yakınlarda bir aracın bulunduğunu ve sürücünün hemen durduğunu belirten Akçeşme, gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Öte yandan, Melih Gökçek Bulvarı’nda meydana gelen çökme sonrası araç trafiğine geçici bir süreliğine kapatıldı. Belediye ekipleri, yolun onarımı için çalışmalara hemen başladılar. Ancak, çökmelerin bu bölgede daha önce de yaşandığı bilindiği için, yetkililerin buna karşı sürekli önlemler alması gerektiği konuşulmaya başlandı.

Tüm bu gelişmelerin ardından, Melih Gökçek Bulvarı’ndaki çökmenin nedeni olarak kanalizasyon sularının birikmesinin gösterildiği belirtildi. Çökmelerin daha önce de yaşanmış olması ve şans eseri bu sefer kimsenin zarar görmediği olay, çevre sakinlerinde endişeye yol açtı. Belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, olası bir facianın önüne geçildiği belirtildi. Güvenlik önlemlerinin alındığı ve onarım çalışmalarının devam ettiği bölgede, çökmelerin tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenimahalle’de Tehlikeli Çökme Olayı! Çukur Yolu Kapatıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin