1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İşitme Engelli Kadın Cinayeti: Kanlı Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

İşitme Engelli Kadın Cinayeti: Kanlı Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Serik’te yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, 2022 yılında Batman’da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medya aracılığıyla tanıştı ve bir süre sonra kayboldu. Bu olay, Babayiğit’in ailesi ve çevresinde büyük endişeye neden oldu.

Kaybolma olayının ardından Babayiğit’i aramaya başlayan babası Vedat Babayiğit ve ayrı yaşadığı eşi Derya Yılmaz, yaklaşık 2 ay sonra kızlarının Batman’da yaşamaya başladığını öğrendi. Ancak, 2023 yılında Nihal Babayiğit ve Mehmet Basık arasında anlaşmazlık çıktı. Babayiğit, doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman’da bırakarak, Serik’teki ailesinin yanına geri döndü.

Mehmet Basık’ın Serik’e ziyareti sırasında ortaya çıkan kanlı fotoğraflar, olayın çok daha ciddi bir hal aldığını gösterdi. Basık’ın cep telefonuyla görüntülü görüşme yaptığı kişiye, Babayiğit’in boynundaki kan izleri ve yerde hareketsiz yatar haldeki fotoğrafını gösterdiği anlar yer aldı. Ailesi, bu durum karşısında büyük endişe duyarak polise başvurdu.

Soruşturma sonucunda, Serik Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri 2 Mayıs’ta Mehmet Basık’ı Batman’da gözaltına aldı ve işlemlerin ardından tutuklandı. Basık’ın polise verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan arama çalışmalarında Nihal Babayiğit’e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu. Bu kemikler, polis ve Adli Tıp Kurumu ekipleri tarafından incelenmek üzere Antalya’ya gönderildi.

Talihsiz olayın ardından olay yerine gelen aile fertleri büyük bir üzüntü içindeydi. Dayı Ali Yılmaz, “Söyleyecek bir şey yok. Bu insanlık dışı bir olay. Allah belasını versin” dedi. Anneanne Akgül Yılmaz ise gözyaşlarına boğularak, “Senin burada olduğunu bilmiyorduk Nihal’im. Bir kış geçti üzerinden. Hiç görmedim seni burada Nihal’im. Biz sana kıyamadık, sana nasıl kıydılar kuzum? Elleri kırılsın. Sensiz dayanamıyorum Nihal’im. Benim kınalı kuzum. Bir çocuk yüzünden kendini öldürdün kuzum. En azından bir mezarın oldu kızım” diyerek acı içinde ağıt yakmaya başladı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Cumhuriyet savcısı, aileye başsağlığı dileyerek, yaşanan elim olay sonrasında soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini belirtti. Antalya Serik’te yaşanan bu olay, toplumda büyük bir infiale yol açtı ve adaletin en kısa sürede sağlanmasını bekleyen insanlar arasında derin bir üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşitme Engelli Kadın Cinayeti: Kanlı Fotoğraflar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin