1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Çıkış: MHP Genel Başkan Yardımcılarına İnatçı Tepki!

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Çıkış: MHP Genel Başkan Yardımcılarına İnatçı Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’in Özgür Özel hakkındaki paylaşımlarına yanıt verdi.

Yücel, Yalçın ve Yönter’in CHP lideri Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmelerini eleştirdiğini belirterek, genel başkan yardımcıları için “Milliyetçi Hareket Partisi’nin sırtında yük, yüz karası iki isim” ifadelerini kullandı.

Deniz Yücel, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi’nin sırtında yük, yüz karası iki isim… Herkesin yaka silktiği… Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve partimize dil uzatarak siyaset sahnesinde tutunmaya çalışmaktan başka becerileri yok! Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşmelerini, gözden düşen sevgili edasıyla takip edip, duygusal ve hamasi açıklamalar yapan, Sinan Ateş davasının ucunun kendilerine dokunacağından korkan, korktukça saçmalayan insanlarsınız! Kirli, karanlık ve gereksizsiniz…”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Çıkış: MHP Genel Başkan Yardımcılarına İnatçı Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin