1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hayrabolu’da Traktör Konvoyunda! “Çalışırken Battık” Sloganı Dikkat Çekti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hayrabolu’da Traktör Konvoyunda! “Çalışırken Battık” Sloganı Dikkat Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’da düzenlenecek Buğday Mitingi için Hayrabolu’ya gelerek traktör direksiyonuna geçti. Özel’in katıldığı traktör konvoyunda ‘Çalışırken Battık’ sloganı dikkat çekti.

Özel’in yaptığı açıklamalar şu şekilde oldu: “Birlik olursak, yan yana durursanız, bizi kimse yıkamaz, biz kazanırız, biz başarırız dedik. Geldiniz, beraber oldunuz, omuz omuza verdiniz, yan yana durdunuz ve sesinizi bütün Türkiye’ye, bütün dünyaya duyurdunuz. 47 yıl sonra mavi gözlü, Selanik doğumlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini birinci parti yaptınız.

Biz demiştik ki 31 Mart’ta güç verin; sizi unutmayacağız. 10 bin lira ile geçinmek zorunda bırakılan emeklinin sesini duyuracağız. Asgari ücrete zam yapılmayan işçinin sesini duyuracağız. Ürünü para etmeyen, desteklemelerini alamayan, hakkını alamayan çiftçilerin sesini duyuracağız dedik. Ve 31 Mart’ta sizin verdiğiniz güçten, destek sonra biz asla bir zafer sarhoşluğuna kapılmadık. Dedik ki bu bir zafer değildir bu sadece bir vazifedir, bir görevdir.

6 Haziran günü hububat alım fiyatları açıklandı. Fiyatları görünce üretici feryat etmeye başladı. Daha önceden kendisi de Ziraat Odası Başkanı olan 31 Mart tarihinde kendisine Hayrabolu’nun 5 yıl boyunca hizmet etmek için yetkisini verdiğiniz başkanınız bize seslendi: ‘Genel başkan buraya gel sesimizi Türkiye’ye duyur’ dedi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hayrabolu’da Traktör Konvoyunda! “Çalışırken Battık” Sloganı Dikkat Çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin