1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dr. Kasapoğlu’dan Bayram Mesajı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Dr. Kasapoğlu’dan Bayram Mesajı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Kasapoğlu yayınladığı mesajında, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Bayrama ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Kasapoğlu, bu özel günlerin milletin birliğini pekiştirmesi, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmesi temennisinde bulundu. Bayramların toplumdaki yardımlaşma duygularının en iyi örneklerinin sergilendiği günler olduğunu belirten Kasapoğlu, bayramların sevdiklerle biraraya gelmenin, gönülleri birleştirmenin bir yolu olduğunu söyledi.

Dr. Kasapoğlu, toplumsal dayanışmayı göstermenin önemine dikkat çekerek, her bayramda komşular, akrabalar ve sevdiklerle biraraya gelerek gönül köprülerini sağlamlaştırmamız gerektiğini ifade etti. Paylaşılan sofralar, dualar ve muhabbetin toplumsal dayanışmanın en güçlü sembolleri olduğunu belirtti.

Kasapoğlu, manevi atmosferi yükselten Kurban Bayramı’nın dünyadaki çatışmaların yarattığı acıyı da gösterdiğini ifade etti. Özellikle Filistin’deki duruma dikkat çeken Kasapoğlu, Filistin’deki savaşın ve zulmün masum insanların hayatına mal olduğunu belirtti. Müslümanların maruz kaldığı haksızlıkların bir an önce sona ermesini temenni etti.

Barış ve adaletin sağlanması için dileklerini ileten Kasapoğlu, Filistin için barış ve adalet temennisinde bulundu. Bayramların insanları birleştirici gücünü vurgulayan Kasapoğlu, tüm İslam alemi için barış ve huzurun hakim olmasını, sevgi ve hoşgörünün yayılmasını diledi.

Son olarak, Dr. Kasapoğlu, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diledi. Birlik ve beraberlik içinde, dostluk ve kardeşlik duygularıyla kenetlenmiş bir millet olarak nice bayramları birlikte kutlama arzusuyla, Kurban Bayramını mübarek olarak niteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dr. Kasapoğlu’dan Bayram Mesajı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin