1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer, 2027’de Piyasaya Çıkacak Yeni Elektrikli Modelini Açıkladı

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer, 2027’de Piyasaya Çıkacak Yeni Elektrikli Modelini Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer, şirketin uygun fiyatlı elektrikli otomobilini daha fazla bekletme kararı aldığını duyurdu. 2027 yılında piyasaya sürülecek olan ID.1 adlı model, Euro 7 emisyon standartları nedeniyle gecikmeye maruz kalmıştı. Schaefer, bu modelin 20 bin eurodan daha düşük bir fiyat ile tüketiciye sunulacağını belirtti. Ayrıca, Volkswagen’in farklı markalarla işbirliği yaparak bu yeni modelin üretimine destek olabileceği konuşulmakta.

Volkswagen, ID.1’in yanı sıra, Skoda ile birlikte Hindistan pazarı için özel bir “küçük” model üzerinde çalışıyor. Bu yeni modelin, ID.1’den önce piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ayrıca, Volkswagen’in mevcut “e-up!” modelini ise daha uygun fiyatlı bir seçenek ile yeni bir modelle değiştirmeyi planladığı belirtiliyor.

Thomas Schaefer, Volkswagen’in otomobil endüstrisindeki önemli bir oyuncu olmaya devam edeceğini ve elektrikli otomobil teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip edeceklerini vurguladı. Şirketin ID.1 modeliyle birlikte, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedeflediği ve bu modelin elektrikli otomobil pazarındaki rekabeti artıracağı belirtildi. Volkswagen’in, ID.1’in yanı sıra Polo boyutlarındaki ID2all modelinin üretim versiyonunu da piyasaya süreceği bilgisi paylaşıldı.

Volkswagen, ID.1’in 2027 yılında piyasaya sürülmesi planıyla birlikte elektrikli otomobil pazarındaki yerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Thomas Schaefer’in açıklamalarıyla, şirketin gelecek yıllarda elektirikli otomobil teknolojilerine olan yatırımlarının artacağı ve bu alanda yeni modellerin geliştirileceği de öngörülüyor. Volkswagen’in, ID.1 modeliyle birlikte farklı segmentlerdeki tüketicilere hitap etmeyi planladığı ve bu sayede elektrikli otomobil kullanımının yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer, 2027’de Piyasaya Çıkacak Yeni Elektrikli Modelini Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin