1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımı Gürcistan Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

A Milli Futbol Takımı Gürcistan Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu maçı için Gürcistan ile yapacakları maçın hazırlıklarını Vincenzo Montella’nın liderliğinde tamamladı. Takım, yarın oynayacakları mücadele öncesinde antrenmanlarını Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal’da gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı ve düz koşuyla başladı. Isınma hareketleri, pas ve top kapma çalışmaları antrenmanın devamında yer aldı. Basına kapalı bölümde ise, Gürcistan maçı için özel taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanda, sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci bireysel çalışmalar yaptı.

Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, yarın Gürcistan ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamladı. Takımın antrenmanları, Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal’da gerçekleşti. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman, düz koşu ile başladı ve devamında ise isinma hareketleri, pas ve top kapma çalışmaları yapıldı. Basına kapalı bölümde ise, Gürcistan maçının taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanda, tedavisi süren İrfan Can Kahveci bireysel çalışmalar yaparken, diğer futbolcular takımı hazırlıklarını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu maçı için Gürcistan ile yarın karşı karşıya gelecek. Takım, Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal’da gerçekleştirdiği antrenmanlarla maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanlar, Montella’nın liderliğinde yapıldı ve basın mensuplarının izlediği ilk 15 dakikada düz koşu gerçekleştirildi. Isınma hareketleri, pas ve top kapma çalışmalarıyla devam eden antrenmanda, Gürcistan maçının özel taktikleri de uygulandı. Sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ise bireysel çalışmalara devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Futbol Takımı Gürcistan Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin