1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İnegöl’de Kontrolden Çıkan Arabada Korkunç Kaza! Görenleri Şaşkına Çeviren Anlar Kamerada!

İnegöl’de Kontrolden Çıkan Arabada Korkunç Kaza! Görenleri Şaşkına Çeviren Anlar Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan Selçuk Yıldız’ın (40) kullandığı 11 SH 627 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dün saat 11.00 sıralarında kontrolden çıktı. Araç savrularak duvara çarptı, havada takla attı ve bir mobilya fabrikasının bahçesine düştü. Alev alan araçtan fırlayan 2 kişi metrelerce sürüklenerek yere düşerken, aracın ters dönerek durduğu Kemal Ceylan ise emekleyerek dışarı çıkmayı başardı. Bu kaza anları, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Fabrikanın bekçisi ve çevredekiler yaralıların yardımına koşarken, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, araçtan fırlayan Selçuk Yıldız ve yanındaki Filiz Uğuroğlu, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak araçtan fırlayan ve emekleyerek çıktığı görülen üçüncü yaralıya olay yerinde ulaşılamadı.

Polis ekipleri tarafından aranan Kemal Ceylan, dün akşam saatlerinde hastaneye giderek tedavi altına alındı. Ceylan, hastaneden taburcu olduktan sonra polise verdiği ifadede, kazadan sonra şok yaşadığını ve aklının başında olmadığını belirtti. Olay yerinden neden ayrıldığını hatırlamadığını söyleyen Ceylan, bir parkta oturup kendine gelince hastaneye gittiğini aktardı.

Kazada yaralanan Selçuk Yıldız ve Filiz Uğuroğlu’nun tedavileri devam ederken, diğer yaralının durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Kazaya neden olan aracın sürücüsü Selçuk Yıldız’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, çevredekilerde büyük üzüntü yarattı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın nasıl gerçekleştiğini net bir şekilde ortaya koyarken, olayın şok edici boyutu da gözler önüne serildi. Araçtan fırlayan ve yaralanan kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, polis ekipleri de kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Kontrolden Çıkan Arabada Korkunç Kaza! Görenleri Şaşkına Çeviren Anlar Kamerada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin