1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şizofreni hastası Mehmet Döner kayboldu

Şizofreni hastası Mehmet Döner kayboldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayladağı ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki bir kişi, Kurban Bayramı arifesinde Şenköy Mahallesi’nde çalışmaya gitti. İnşaat işinde çalışan bu kişi rahatsızlanarak bir ağacın altında dinlenmeye başladı. Bir süre sonra yoldan aşağıya doğru giderken gözden kayboldu. Arkadaşları, kaybolduğunu fark edince şizofreni hastası olan bu kişiyi aramaya başladı ancak başarılı olamadılar.

Şizofreni hastası olan bu kişi, sabah saat 10.30’dan sonra görülmedi ve kayıplara karıştı. Endişelenen ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Jandarma ve AFAD arama kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi ancak 3 gün geçmesine rağmen henüz bir iz bulunamadı. Özel eğitimli köpekler de arama çalışmalarına destek oluyor.

Kaybolan kişinin kızı ve ailesi, gelecek haberi umutla bekliyor. Bu kişinin kardeşi, ağabeyinin izinin kaybolduğunu ve bulunmasını istediklerini belirtirken, ailenin endişelerini paylaştı ve yardım çağrısında bulundu. Babasının bir an önce bulunmasını umutla bekleyen diğer bir akraba ise babasının kaybolmasının üzerinden zaman geçtiği için endişeli olduklarını ve haber beklediklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şizofreni hastası Mehmet Döner kayboldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin