1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kuşadası’nda Motosiklet Kazası: Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Kuşadası’nda Motosiklet Kazası: Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece Türkmen Mahallesi’nde meydana gelen kaza, saat 23.00 civarında Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleşti. Bir motosiklet sürücüsü olan Sedat Şenol, plakası belirlenemeyen motosikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen her iki kişi de ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen Özlü kurtarılamadı. Hastaneye gelen Özlü’nün yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

Kuşadası’nda kuyumcu dükkanı işleten Murat ve Figen Özlü çiftinin oğlu olan Mehmet Batu Özlü, Bahçeşehir Koleji’nde okuyan 7. sınıf öğrencisiydi. Bugün öğleden sonra Kuşadası Hanım Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları, öğrenci arkadaşları ve Kuşadası esnafı katıldı.

Cenazede Özlü’nün teyzesi, duygusal bir şekilde “Çocuklar oyun oynar, bisiklete biner. Bir çocuk nasıl ölebilir? Kalk annem, ben yatayım senin yerine” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Namazın kılınmasının ardından, Özlü’nün cenazesi camiden Adalızade Mezarlığı’na kadar Kuşadası halkı tarafından taşındı ve gözyaşları içinde toprağa verildi.

Diğer yandan, durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Sedat Şenol’un Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olduğu ve ameliyata alınacağı için A Rh+ kan grubundan kan arandığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kuşadası’nda Motosiklet Kazası: Genç Yaşta Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin