1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel’den Çarpıcı İfadeler: “Malatya’da Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Oyunu”

Özgür Özel’den Çarpıcı İfadeler: “Malatya’da Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Oyunu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel, Doğanşehir ziyaretlerinin ardından şehir merkezine gelerek CHP Malatya il başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında toplanan partililere de hitap eden Özgür Özel, Malatya’da 2019’da kurdukları ittifakla %23 oy aldıklarını hatırlattı. Son seçimlerde ise örgütleriyle birlikte %38 oy aldıklarını belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük oyununu aldık” dedi.

Deprem felaketinin ardından insanların çaresiz kaldığına işaret eden Özel, devlet yönetiminin kötü olduğunu savundu. Depremzedelerin belirsizlik içinde olduğunu ve devletin ellerini uzatmasını beklediklerini ancak yeterli desteği alamadıklarını dile getirdi. Emeklilerin ise geçim sıkıntısı çektiklerini ve emekli maaşlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Çiftçilerin yaşadığı sorunlara da değinen Özel, CHP’nin milletle ittifak kurduğunu belirtti. Vergi adaleti ve ekonomik sorunlara dikkat çeken Özel, halkın sıkıntılarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Türkiye İttifakı adı altında milletle ittifaklarının devam edeceğini vurgulayan Özel, Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın sorunlarını ön planda tutacaklarını ve diğer siyasi partilerle ittifak yapmayacaklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Çarpıcı İfadeler: “Malatya’da Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Oyunu”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin