1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Düzce’de çıkan yangın kontrol altına alındı

Düzce’de çıkan yangın kontrol altına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce’de meydana gelen yangın sonucunda, eski çöp toplama alanı tamamen yandı. Ayrıca 2 dönümlük buğday tarlası ve 1 dönümlük fındıklık da kısmi olarak zarar gördü. Yangına müdahale eden ekipler, alevleri söndürmeyi başardı.

Olay, Akınlar Mahallesi Küçük Melen mevkiindeki eski çöp toplama alanında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Aynı zamanda Bahçeşehir İtfaiye Müfrezesi’nden takviye ekipler de olay yerine sevk edildi. Aynı bölgede çıkan anız yangınına da ekipler müdahale etti ve yangınlar kontrol altına alındı.

Düzce İtfaiyesi’nin 21 personel, 8 itfaiye aracı, 5 kamyon ve 4 iş makinesi ile müdahale ettiği yangına, Düzce İl Özel İdaresi, Gölyaka Belediyesi ve Kaynaşlı İtfaiyesi de destek verdi. Toplamda 29 personel, 18 araç ve 4 iş makinesinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yaklaşık 25 dönümlük alanda meydana gelen yangında eski çöp toplama alanı tamamen yanarken, buğday tarlası ve fındıklık da zarar gördü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ederken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düzce’de çıkan yangın kontrol altına alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin