1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Sözcüsü Yücel’den Yangın Açıklaması

CHP Sözcüsü Yücel’den Yangın Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sözcüsü, MYK toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Son günlerde Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçelerinde çıkan yangınlarla ilgili konuşan sözcü, “85 milyon insanın yüreğini sızlatan yangınlar, bayram sevincimizi buruk bir hale getirdi. Bu iki ilçede meydana gelen yangınlar sonucunda 15 vatandaşımız hayatını kaybetti, birçok kişi de etkilendi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Can kayıpları sadece insanlardan ibaret değil, yüzlerce hayvan da maalesef alevler arasında hayatını kaybetti. Sorumluların hızla bulunmasını ve cezalarını almalarını temenni ediyoruz” dedi.

Ekonomiyle ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın Hazine ve Maliye Bakanı ile yaptığı görüşmeye de değinen sözcü, ekonomik sorunları 4 ana başlık altında ele aldıklarını belirtti. Emekliler, çiftçiler, asgari ücretliler ve vergi mükelleflerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, ekonomik adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca emeklilere enflasyon oranında artış dışında refah payı verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ekonomi konusundaki açıklamalarına devam eden sözcü, 30 Haziran’da Kocaeli’nde “Emek Mitingi” düzenleneceğini duyurdu. Ezilen, mağdur olan her kesim için seslerini duyurmak istediklerini belirten Yücel, asgari ücretle geçinmeye çalışanları, emekçileri ve ekonomik sıkıntı yaşayanları bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Sözcüsü Yücel’den Yangın Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin