1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Adıgüzel’in Oğlu Göçmen Kaçakçılığı ve Uyuşturucu Operasyonuyla Tutuklandı!

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Adıgüzel’in Oğlu Göçmen Kaçakçılığı ve Uyuşturucu Operasyonuyla Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olan Güven Adıgüzel’in oğlu Tunahan Adıgüzel, Yunanistan’da PKK’lılarla birlikte göçmen kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Güven Adıgüzel’in verdiği bilgiye göre, kardeşi Cihanay aracılığıyla devletten kaçan Tunahan’ı bu suça teşvik etti. Adıgüzel, yaşanan olaylar üzerine MHP’den istifa etti.

Adıgüzel ve suç ortakları, PKK üyeliği iddiasıyla aranan bir kişiyi yurt dışına çıkarmakla kalmadı, aynı zamanda Türkiye’den 10 kaçağı Yunanistan’a kaçırmak istediler. Ayvacık açıklarında yakalanan teknede, aranan kişilerin yanı sıra, 11 kilo 900 gram uyuşturucu bulundu. Adıgüzel ve ekibi, kaçakları bindirdikleri tekneden uyuşturucuyla dolu bir valizi alarak Balıkesir’e götürmeyi planlıyordu.

Ayvacık Sulh Ceza Hakimliği’nin sorgu evraklarına göre, Adıgüzel Atina’da yaşayan ‘Azat’ adlı biriyle internet aracılığıyla iletişim kurdu. Azat, Adıgüzel’e yüklü miktarda para karşılığında kaçak taşımasını istedi. Adıgüzel, bunun üzerine üç arkadaşıyla birlikte harekete geçti ve kaçakları Yunanistan’a götürmeyi planladı. Ancak jandarma baskını sonucunda tutuklandılar.

Yaşanan olaylar neticesinde, Güven Adıgüzel ve suç ortakları, Ayvacık Sulh Ceza Hakimliğince göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklandılar. Ancak, Başkan Menduh Uzunluoğlu’nun ailesi ve yakınları, CHP’li Belediye Meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı tehdit ederek, kavga çıkardılar. Bahadır’ın kızıyla yaşadığı olay sonrasında, MHP’li eski başkanın kardeşi ve yeğeni, hapse girdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Adıgüzel’in Oğlu Göçmen Kaçakçılığı ve Uyuşturucu Operasyonuyla Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin