1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Devlet Bahçeli’den Dünya Savaşı Uyarısı: Teyakkuzda Olmalıyız!

Devlet Bahçeli’den Dünya Savaşı Uyarısı: Teyakkuzda Olmalıyız!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında halkın sesine kulak verdiklerini ve yorulmayacaklarını, ülkem ve milletim için durmayacaklarını belirtti. Bahçeli, Diyarbakır’daki anız yangınıyla ilgili bölücü Türk komplolarına vurgu yaparak, MHP’nin süreci yakından takip edeceğini ifade etti.

Dünya Savaşı söylemleriyle ilgili Bahçeli, gelişmelerin baş döndürücü olduğunu ve çeşitli alarm zillerinin çalındığını belirtti. Sırbistan cumhurbaşkanının 3-4 ay içinde büyük çatışma olacağı yönündeki sözlerine dikkat çeken Bahçeli, Türkiye’nin teyakkuzda olması gerektiğini vurguladı. Terörle mücadelede Türkiye’nin çatışma alanı olarak gösterilmesini yanlış bulduğunu ifade etti.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da değinen Bahçeli, barış arayışlarını sekteye uğrattıklarını ve bölgeye savaşın sıçrama riski taşıdığını belirtti. Ayrıca, Güneydoğu Asya’da ve İran’da yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğunu dile getirdi.

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın birlik mesajını vererek, ülkede çeşitli çevrelerin Türkiye’nin direncini kırmaya çalıştığını ve Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin ruh kökü olduğunu belirtti. Ayrıca, CHP’nin içindeki istikrarsızlığı ve siyasi ahlaksızlığı eleştirerek, partiye yönelik saldırıları kabul etmeyeceklerini ifade etti.

Son olarak, 1 Temmuz’daki Sinan Ateş davasına sadece avukatların katılacağını belirten Bahçeli, MHP’yi suçlayanlara hakkını helal etmeyeceğini ve köklerini kurutmak için mücadele edeceklerini söyledi. Ayrıca, DEM Partililerin ‘Yaşasın Portekiz’ paylaşımını ihanet olarak nitelendirerek, bu tür davranışların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli’den Dünya Savaşı Uyarısı: Teyakkuzda Olmalıyız!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin