1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’ın Polis Akademisi Mezuniyet Töreni Konuşması

Erdoğan’ın Polis Akademisi Mezuniyet Töreni Konuşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde konuşma yaptı. Erdoğan, polislerin başarısını kutlayarak, 483 kadın ve 1883 erkek olmak üzere toplam 2 bin 366 polisin mezuniyetini kutladı. Salondaki 94 misafir öğrenciyle gurur duyduklarını belirtti.

Yurt dışından Polis Akademisi’ni bitiren öğrencilerin kendi ülkelerinde hizmet edeceğini ifade eden Erdoğan, Afrika’dan Türk Cumhuriyetlerine kadar birçok farklı coğrafyada görev yapacaklarını dile getirdi.

Hukukun üstünlüğüne vurgu yapan Erdoğan, devletin güvenliğini korurken demokrasiyi de öne çıkardıklarını belirtti. Polislere, vatandaşların canına, malına ve güvenliğine zarar verenleri hemen cezalandırmaları gerektiğini hatırlattı.

Terörle mücadelede elde edilen kazanımları öne çıkaran Erdoğan, son bir yılda PKK’ya karşı yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bölücü terör örgütüne katılımların azaldığını ve teröristlerin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. FETÖ, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle de mücadeleye devam ettiklerini dile getirdi.

Zehir tacirlerine karşı yapılan operasyonların ve düzensiz göçle mücadelede kaydedilen ilerlemelerin altını çizen Erdoğan, polislerin güvenlik ve hukukun koruyucusu olduğunu belirterek, devlete zarar vermeye çalışan herkesle mücadele edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın Polis Akademisi Mezuniyet Töreni Konuşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin