1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakanlık: İYİ Partili vekil hakkında suç duyurusu

Bakanlık: İYİ Partili vekil hakkında suç duyurusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, koruma kararı bulunan ve kuruluştan izinsiz ayrılan iki çocukla sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakanlık, söz konusu milletvekilinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Milletvekilinin, koruma kararı bulunan ve kuruluştan izinsiz ayrılan iki çocukla kurgulanmış ve yasa dışı bir paylaşım gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada, paylaşımdaki iddialarla ilgili halihazırda adli ve hukuki süreçlerin devam ettiği ifade edildi.

Ayrıca açıklamada, çocukların güvenliğini tehlikeye sokan ve zarar görmelerine sebep olan bu paylaşımın, devam etmekte olan adli ve hukuki süreçleri etkilediği vurgulandı.

Anayasa ve Çocuk Koruma Kanunu gereği tüm çocukların üstün yararının gözetildiği belirtilen açıklamada, milletvekillerinden de aynı hassasiyeti göstermeleri istendi. Çocukların siyasi malzeme olarak kullanılmaması gerektiği ve onların korunması ve güçlendirilmesi gerektiği dile getirildi.

Son olarak, devlet korumasındaki çocuklarla yapılan paylaşıma dair suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. Bu paylaşım nedeniyle milletvekili ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakanlık: İYİ Partili vekil hakkında suç duyurusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin