1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dikkat Çeken Açıklamalar: Yangının Gerçek Sebebi Ortaya Çıktı

Dikkat Çeken Açıklamalar: Yangının Gerçek Sebebi Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangında yaşamını kaybeden insanlar için Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen bir açıklama yapan kişi, yangınla ilgili görüntüler ve delillerin kamu kurumları ile paylaşıldığını belirtti. Uydu görüntülerinde yangının anız yakımı kaynaklı olduğunu açıkça gözlemlendiğini ifade etti.

20 Haziran’da başlayan yangının elektrik hatlarından kaynaklanmadığının tespit edildiğini belirten kişi, Köksalan Mahallesi mezarlık bölgesinde elektrik hattı olmadığını vurguladı. Yapılan incelemelerde herhangi bir arıza bulunamadığını ve yangının anız yakımından kaynaklandığını doğrulayan detaylı tespitler yapıldığını belirtti.

Yangının anız yakımından kaynaklandığını belirten kişi, 17 ve 20 Haziran tarihlerinde alınan uydu görüntülerinde bunun açıkça görüldüğünü belirtti. Arazinin anız yakımından kaynaklanmadığını iddia eden kişilere ait olduğu tespit edilen alanlarda yangının başladığını ifade etti.

Devam eden açıklamada ise şirketin kırsal ve tarımsal sulama alanlarında yaptığı şebeke yatırımlarına rağmen fiziki ve sözlü şiddet olaylarıyla karşılaştığına dikkat çekildi. Şirketin yatırımlarından vazgeçmeden devam ettiği ve enerji kaybını büyük ölçüde azalttığı belirtilerek, ülke ekonomisine katkı sağladığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dikkat Çeken Açıklamalar: Yangının Gerçek Sebebi Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin