1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Boşanma Aşamasındaki Kocasının Silahlı Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı: ‘Boşanmaya Çalıştığım Kocam Yaptı’

Boşanma Aşamasındaki Kocasının Silahlı Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı: ‘Boşanmaya Çalıştığım Kocam Yaptı’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meltem E, Bursa‘nın Yıldırım ilçesinde bulunan Sinandede Mahallesi 9. Lale Sokak’ta bir taksiye bindiği sırada kocası K.E. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Boşanma aşamasındaki çiftin karşılaşması sırasında, K.E. yanında bulunan tabancayla taksiye ateş açarak olay yerinden uzaklaştı. Taksi şoförü ise olayı polise bildirerek Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği’ne gitmeye karar verdi. İhbar üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri Meltem E’yi hastaneye sevk etti. Meltem E, ambulansa alındığında saldırganın kocası olduğunu belirterek çığlık attı. Polis ekipleri, K.E’yi yakalamak amacıyla operasyon başlattı.

Meltem E’nin kolundan yaralandığı saldırının ardından, tedavisi hastanede devam etti. Olayın detayları incelendiğinde, boşanma sürecinde olan çiftin arasında çıkan anlaşmazlıkların şiddetli bir şekilde son bulduğu ortaya çıktı. Meltem E’nin ifadesine göre, kocasının kendisine silahlı saldırıda bulunmasının arkasında boşanma sürecinde yaşanan gerginliklerin yattığı belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından K.E’nin peşine düştü. Toplanan deliller ve Meltem E’nin ifadesi doğrultusunda, şüphelinin yakalanması için yoğun bir çalışma başlatıldı. Saldırganın kısa sürede bulunarak adalet karşısına çıkarılması için görevliler büyük bir özveri ile çalıştılar.

Olayın duyulmasıyla birlikte, çevre sakinleri ve vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşarken, kadına yönelik şiddetin ve boşanma süreçlerinde yaşanan gerginliklerin ne kadar tehlikeli sonuçlara yol açabildiği bir kez daha gözler önüne serildi. Bu tür olayların tekrarlanmaması için sosyal bilincin arttırılması ve şiddet eğilimine sahip bireylerin erken dönemde tespit edilerek önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Meltem E’nin yaşadığı bu korkunç olay, toplumda derin bir yara açarak herkesi etkiledi. Şiddetin her türlüsünün önlenmesi ve kadınların güvenliğinin sağlanması için alınması gereken önlemlerin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bu tür olayların yaşanmaması ve toplumun huzur ve güven içinde yaşayabilmesi için herkesin duyarlı olması ve gereken desteği sağlaması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boşanma Aşamasındaki Kocasının Silahlı Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı: ‘Boşanmaya Çalıştığım Kocam Yaptı’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin