1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Melikgazi’de Market Kavgası: Eniştesine Ateş Edip Geçti

Melikgazi’de Market Kavgası: Eniştesine Ateş Edip Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Mart günü saat 17.00 civarında Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir marketin önünde yaşanan olayda, Y.K. ve S.T. arasında tartışma çıktı. Y.K., beraberinde getirdiği silahla S.T.’ye ateş etti ve S.T. başına aldığı 3 kurşun sonucu yere düştü.

Olay esnasında aracına binen Y.K., çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yere yığılan eniştesinin üzerinden geçti. Bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilirken, Y.K. daha sonra otomobil ile bölgeden ayrıldı. Çevrede bulunanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında S.T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Y.K. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede Y.K. hakkında ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istendi. İddianamede Y.K.’nın ifadesine de yer verildi. Y.K., eniştesinin ablasına şiddet uyguladığını iddia ederek, “Eve karşı sorumluluklarını yerine getirmiyordu. Sürekli şehir dışına gidiyordu. Evde huzursuzluk ve darp olayları oluyordu. Ablam uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Benim yanıma sığındı. Eniştem beni darbetti. Korkutmak amacıyla ateş ettim. Öldürme kastım yoktu. Sürekli ölüm korkusuyla yaşıyordum. Pişmanım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Melikgazi’de Market Kavgası: Eniştesine Ateş Edip Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin