1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Emekli Astsubayın Vasiyeti Gerçek Oldu! Bedenini Doktor Adaylarına Bağışladı, 11 Yıl Sonra Toprağa Verildi

Emekli Astsubayın Vasiyeti Gerçek Oldu! Bedenini Doktor Adaylarına Bağışladı, 11 Yıl Sonra Toprağa Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli astsubay Fehmettin Saymaz, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bedenini bağışladı. Saymaz, 2013 yılında hayatını kaybetti ve vasiyeti üzerine doktor adaylarının eğitimine yardımcı olmak amacıyla kadavra olarak kullanıldı. Fehmettin Saymaz’ın bedeni, 11 yıl sonra ailesinin isteği üzerine defnedilmek üzere teslim edildi.

Kardeşi Ergin Saymaz, kızları Çiğdem Saymaz Narlı ve Semra Kama, Fehmettin Saymaz’ın bedenini teslim alarak Ayvalık’a getirdi. Burada düzenlenen törene ailesi, yakınları, sendika yöneticileri, Adliye çalışanları, öğretmenler ve bölge halkı katıldı. Ayvalık ilçe mezarlığında gerçekleştirilen tören sonunda Fehmettin Saymaz toprağa verildi.

Eğitimine katkıda bulunmak amacıyla bedenini Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağışlayan Fehmettin Saymaz, 2013 yılında vefat etti. 11 yıl boyunca doktor adaylarının eğitimine yardımcı olan Saymaz’ın bedeni, ailesinin talebi üzerine defnedilmek üzere Ayvalık’a nakledildi.

Ayvalık ilçe mezarlığında düzenlenen törene Saymaz ailesi, yakınları ve çeşitli meslek gruplarından insanlar katıldı. Büro Emekçileri Sendikası Balıkesir Şubesi yönetici ve üyeleri, Ayvalık Adliyesi çalışanları, öğretmenler ve bölge halkı, Fehmettin Saymaz’ın vefatı üzerine gerçekleştirilen törende yer aldı.

Emekli astsubay Fehmettin Saymaz’ın vasiyeti üzerine bedeni 11 yıl boyunca doktor adaylarının eğitimine yardımcı oldu. Ailesinin isteği üzerine Ayvalık’a getirilen Saymaz’ın toprağa verilme törenine birçok insan katıldı ve Saymaz’ın anısına dualar edildi.

Fehmettin Saymaz, Bursa Uludağ Üniversitesi’ne bedenini bağışlayarak doktor adaylarının eğitimine katkıda bulundu. Saymaz’ın 11 yıl sonra Ayvalık ilçe mezarlığında gerçekleştirilen törenle toprağa verilmesi, ailesi, yakınları ve çeşitli meslek gruplarından insanların katılımıyla gerçekleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emekli Astsubayın Vasiyeti Gerçek Oldu! Bedenini Doktor Adaylarına Bağışladı, 11 Yıl Sonra Toprağa Verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin