1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Moğolistanlı çiftten şok eden cinayet!

Moğolistanlı çiftten şok eden cinayet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün sabah saatlerinde Bozkurt Mahallesi Bilezikçi Sokak’ta yaşanan olayda Moğolistan uyruklu bir çiftin evine ziyarete gelen iki arkadaş arasında bir kavga çıktı. Gece saatlerinde alışverişe giden Sartuul evine döndüğünde arkadaşının eşini darbettiğini gördü. Bu durumun ardından çıkan kavgada, arkadaşı Amarsaana aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Amarsaana’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise evli çifti ve ziyaretçiyi gözaltına aldı.

Emniyette yapılan sorgulamalarda kadının, arkadaşı Amarsaana tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia ettiği, bu durumun kavgaya neden olduğunu belirttiği öğrenildi. Diğer taraftan, zanlı ise olay anına dair bıçaklama detaylarını hatırlamadığını ifade etti. Soruşturmanın ardından evli çift, ‘Kasten öldürme’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Olayı duyan bir komşu, yaşananları anlatırken gece kavga sesleriyle uyandıklarını ve sabah saatlerinde cinayet şüphesiyle yardım çağırdıklarını belirtti. Polis ve ambulans ekiplerinin gelmesiyle kötü bir manzara ile karşılaştıklarını ifade eden komşu, cinayetin ardından zanlının gözaltına alındığını ve olayın detaylarını net olarak bilmediklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Moğolistanlı çiftten şok eden cinayet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin