1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: Kentsel Dönüşüm Ve Suriye İlişkileri

Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: Kentsel Dönüşüm Ve Suriye İlişkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Üsküdar’da bulunan Hz. Ali Camii’nde Cuma namazını kıldı. Cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, kentsel dönüşüm konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Erdoğan, kentsel dönüşümün temelinde kaçak yapılar ve eksik zemin etütleri olduğunu belirtti. Bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarının önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, kaçak yapıların yıkılması gerektiğini dile getirdi.

Suriye ile olan diplomatik ilişkilere de değinen Erdoğan, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Suriye ile ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi. Suriye halkıyla kardeşçe birlikte yaşamak istediklerini belirten Erdoğan, içişlerine karışmak gibi bir niyetlerinin olmadığını vurguladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin ayrıntıları hakkında da konuşan Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın önemini vurgulayarak, Devlet Bahçeli ile olan iş birliklerini sürdürme niyetinde olduklarını ifade etti. Suistimale fırsat vermeyeceklerini belirten Erdoğan, AK Parti ve MHP’nin birlikte hareket ederek ülkenin siyasi gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: Kentsel Dönüşüm Ve Suriye İlişkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin