1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KAÇAN KATİL ABD’DE TUTUKLANDI

KAÇAN KATİL ABD’DE TUTUKLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Mart’tan itibaren Mehmet Meriç tarafından yazılan bir haberde İstanbul’da, ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Hasan Öztürk’ün ölümüne neden olan trafik kazası sonrası kaçan Ahmet Yıldırım ve babası Ayhan Yıldırım’ın 14 Haziran tarihinde Boston şehrinin Massachusetts eyaletinde yakalandığı görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde, 14 Haziran sabahı saat 09:41’de polisin olay yerinde hem Yıldırım’ı hem de Yıldırım’ı kelepçelediği ve göz altına aldığı görülüyor. Babalık mavi ceket, siyah pantolon ve siyah ayakkabı giymişken, oğlu ise siyah ceket, lacivert pantolon ve spor ayakkabı giyiyordu.

Polis memuru, Yıldırım’a hitaben “Nasılsın kardeş?” diyerek karşılık verirken, Yıldırım endişeli bir şekilde “Direkt mahkemeye mi gidiyoruz? Gerçekten mi?” diye soruyor. Ardından polis memuru, Yıldırım’a gereken aramaları yapmak üzere izin istiyor ve ardından aramaları gerçekleştiriyor. Yıldırım daha sonra polis arabasının arka koltuğuna oturtuluyor. Kısa bir süre sonra ise başka bir polis ekibi ile iletişime geçen memurlar, Yıldırım ve Yıldırım’ı farklı araçlara almak üzere beklediklerini belirtiyor.

Cihantimur “Camı indireyim mi biraz?” diyen polis memuruna “Evet, lütfen” diye cevap veriyor. Polis memurları aralarında şakalaşırken, Cihantimur’un annesi Tok’un gözüktüğü bir diğer görüntüde, Tok’un kelepçeli olduğu ve Cihantimur’la konuştuğu görülüyor. Tok saçlarını sarıya boyamış haldeydi. Son görüntülerde ise polis memurlarının veda etmesiyle görüntüler sona eriyor.

Ayrıntılar sona erdikten sonra Mehmet Meriç, acılı anne Fatma Demir’in yaşadığı duyguları ve hissettiklerini anlatıyor. Acılı anne, “Kızımın katillerini böyle görmek beni mutlu etti. Adalet yerini buldu. Hayatlarına çok güzel devam etmişler. O gülüşleri günlerce gözümden gitmedi. Hala da gitmiyor şimdi de suratı gözümden gitmiyor. Kılık kıyafetini değiştirmiş, önceki kıyafeti yok saçını kestirmiş. Anne değil katil o, anne olsaydı hem çocuğunu hem benim çocuğumu kurtarırdı. Saç değişmiş ama şuradaki kalp değişmiş mi aynı. Kalp, önce kalbini değiştirseydi” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KAÇAN KATİL ABD’DE TUTUKLANDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin