1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Kampında Bakanlar ve Belediye Başkanları Bir Araya Geliyor!

AK Parti Kampında Bakanlar ve Belediye Başkanları Bir Araya Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Kızılcahamam’da düzenlediği kampın ilk gününde Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, belediye başkanlarıyla bir araya gelerek siyasi deneyimlerini paylaşacak. Aynı zamanda Genel Başkan Yardımcıları, kendi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları düzenleyecekler.

Kamp boyunca, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmaları üzerine yapılan istişarelerin yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür, turizm ve çevre konuları da ele alınacak. 1 Temmuz Pazartesi günü, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirecek. Aynı oturumda Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da konuşma yapacaklar.

Kampta ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da sunum gerçekleştirecekler. Kampın son gününde ise genel bir değerlendirmenin ardından, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, görev alanlarıyla ilgili sunumlarını yapacaklar.

Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya’nın sunumunun ardından bakan yardımcıları da katılım gösterecekleri bir istişare toplantısı yapılacak ve kamp, 2 Temmuz Salı günü sona erecek. Bu kapsamda, parti yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kamp, hem geçmiş dönem çalışmalarının değerlendirmesini yapacak hem de önümüzdeki dönem için stratejiler belirleyecek bir platform olarak hizmet verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Kampında Bakanlar ve Belediye Başkanları Bir Araya Geliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin