1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çocuklara Köpek Saldırısı: Korkunç Anlar

Çocuklara Köpek Saldırısı: Korkunç Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeze bağlı Soğucak köyünde yaşayan 10 yaşındaki çocuk U.U. ile 6 yaşındaki kardeşi M.S., bahçede oyun oynarlarken sahipsiz köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Yüz, kol ve bacaklarında yaralar oluşan kardeşler, aileleri ve çevredekilerin yardımıyla köpeklerden kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan çocuklar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

U.U. isimli çocuk, köpeklerin aniden geldiğini ve kardeşi M.S. ile birlikte saldırıya uğradıklarını belirtti. Saldırıya uğramanın korkusunu hala üzerinden atamadığını ifade eden U., “Üç köpek aniden geldi. İçlerinden biri kardeşime saldırdı. Onu kurtarmaya çalışırken bana da saldırdı. Burnumu, kolumu ve bacaklarımı ısırdı. Çok korktum. Kardeşime yardım etmeseydim daha çok zarar verecekti. Sahipsiz köpeklerin toplanmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Baba İ.S., sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan çocuklarını hemen hastaneye götürdüğünü ve yaşanan olayın çok acı bir deneyim olduğunu belirtti. “Sahipsiz köpek sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Çocuklarıma evimin önünde köpekler saldırdı. Her yerde başıboş gezen köpekleri görüyoruz. Önlem alınmasını istiyoruz. Başka çocukların da aynı durumu yaşamasını istemiyoruz. Sahipsiz köpeklerin bir an önce toplanması lazım.” dedi.

Anne A.G., “Çocuklarıma köpekler saldırdığında orada olmasaydık Allah bilir şu an ne durumda olurlardı. Sahipsiz köpek sorununun çözülmesini istiyoruz. Çocuklarımızı okula yalnız gönderemiyoruz. Köpekler sürü halinde dolaşıyor. Bugün başımıza gelenler yarın başkasının da başına gelebilir. Bu konuda çözüm bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çocuklara Köpek Saldırısı: Korkunç Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin