1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’de Bugün 16 Yangın Çıktı! Tarım ve Orman Bakanlığı Harekete Geçti

İzmir’de Bugün 16 Yangın Çıktı! Tarım ve Orman Bakanlığı Harekete Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de bugün meydana gelen 16 ayrı yangın, Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangınlara müdahale etmek için bölgeye 11 uçak, 27 helikopter, 171 arazöz ve iş makinesi ile 972 personel sevkedilmiştir. Şu ana kadar 11 yangın kontrol altına alınmış olsa da, halen Çeşme, Menderes, Menemen, Selçuk ve Torbalı ilçelerindeki yangınlarla mücadele devam etmektedir.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’deki yangınlarla ilgili olarak resmi hesabından bir açıklama yapmıştır. Bakan Yumaklı, Selçuk, Menderes, Torbalı, Menemen ve Çeşme ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarına karşı bölgeye 11 uçak, 27 helikopter, 972 personel, 171 arazöz ve iş makinesinin sevk edildiğini duyurmuştur. Yangınlarla mücadele eden ekipler, gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir.

İzmir’deki yangınlarla ilgili olarak yapılan çalışmalar, havadan ve karadan yürütülmekte ve koordineli bir şekilde ilerlemektedir. Yangınların söndürülmesi için havadan 11 uçak ve 27 helikopter ile müdahale edilirken, karadan 171 arazöz ve iş makinesi ile yangınlara müdahale edilmektedir. Ayrıca, yangın bölgelerine 972 personel sevkedilmiş olup, ekiplerin koordineli çalışması ile yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır.

İzmir’deki yangınlar nedeniyle bölgede bulunan vatandaşlar ve yetkililer endişeli bekleyişlerini sürdürmektedir. Yangınların kontrol altına alınması ve söndürülmesi için ekiplerin gösterdiği çaba ve kararlılık ise takdirle karşılanmaktadır. Menderes, Menemen, Selçuk ve Torbalı ilçelerinde yangınlarla mücadele eden ekipler, her türlü zorluğa rağmen yangınların yayılmasını önlemek için büyük bir özveriyle çalışmaktadır.

İzmir’deki yangınlarla mücadelede gösterilen yoğun çaba ve koordineli çalışma sayesinde, yangınların kontrol altına alınması ve söndürülmesi için umut verici gelişmeler yaşanmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, bölgedeki yangınları en kısa sürede kontrol altına alarak ormanlık alanın zarar görmesini engellemeyi hedeflemektedir. Yangınlarla mücadelede görev alan personel ve ekiplere destek veren vatandaşlar ise birlik ve dayanışma içinde olup, yangınların en kısa sürede söndürülmesi için ellerinden gelen desteği vermeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Bugün 16 Yangın Çıktı! Tarım ve Orman Bakanlığı Harekete Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin